70 ton feestafval, snel en effectief weggeveegd door de snelveegborstel van SNaf SNaf in slechts 5 uur

Aalst is bekend als het carnavalsmekka van Vlaanderen, en onlangs hebben ze opnieuw vier dagen lang uitbundig feestgevierd in de stad. Helaas resulteerde dit in de ophoping van aanzienlijke hoeveelheden afval op de straten en pleinen, tot wel 70 ton! Gelukkig kon het probleem snel worden opgelost met behulp van de efficiënte Snaf Snaf snelveegborstels. Binnen slechts vijf uur was al het carnavalsafval verdwenen en was er geen spoor meer te bekennen van de feestelijke ravage.

Indrukwekkende Prestaties

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om uw straat, parking of loods schoon te maken, dan zijn de veegborstels van ons bedrijf de perfecte oplossing voor u. Met een terugverdientijd van minder dan 6 maanden en een aansluittijd van slechts 10 tot 30 seconden, zijn onze borstels de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor uw veegbehoeften.

Onze veegborstels hebben een indrukwekkende levensduur van tot wel 1100 km, waardoor u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Daarnaast bieden wij borstels in verschillende breedtes, variërend van 1,5 meter tot 4,8 meter, zodat u de perfecte maat kunt kiezen voor uw specifieke toepassing.

Onze veegborstels zijn in staat om tot 4m3 afval in één veegbeurt te verwijderen, waardoor uw straat, parking of loods binnen enkele minuten helemaal schoon is.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog onze veegborstels en ontdek zelf waarom ze de beste keuze zijn voor uw veegbehoeften. Met een snelle terugverdientijd, korte aansluittijd en indrukwekkende prestaties, zult u zich afvragen waarom u niet eerder voor onze borstels heeft gekozen.

De Actisweep SNaf SNaf ® Snelveegborstel® is dé perfecte oplosing om jarenlang opkuiswerk te vereenvoudigen

Aalst terug proper na slechts 5 uur vegen

Dankzij de SNaf SNaf snelveegborstel was de hele stad in slechts 5 uur schoon. Met zijn krachtige borstels en efficiënte ontwerp kon de snelveegborstel gemakkelijk grote hoeveelheden vuil en afval opruimen van straten en trottoirs.
De machine werkte snel en effectief en liet de stad er weer schoon en fris uitzien. Het was een indrukwekkende prestatie en bewees dat de SNaf SNaf snelveegborstel een waardevolle toevoeging is aan het arsenaal van stadsreinigingsapparatuur.

Aalsterse kuisploeg ruimt 25 ton afval per dag op Carnaval: “Deze driedaagse is onze Champions League”

Zo liggen de straten erbij na Aalst Carnaval: “Hier en daar ligt nog een koelkast of ‘salong’”

De Aalsterse “Koisploeg” veegt zeventig ton aan carnavalsafval bij elkaar

Voor elke toepassing
een passende configuratie

Meer aansluitkoppelingen en toebehoren zijn beschikbaar
Vraag naar onze technische fiches

Standaard Heftruckaansluiting

Standaard aansluiting voor alle heftruckvorken kleiner dan 190 x 68 mm. (variant tot 256 x 130 mm.)

Werkklaar in 10 tot 30 seconden.

Bulldozerbak aansluiting

Standaard Vorklift aansluiting + Bulldozerbak + Kraanbak aansluiting.

Voor alle heftruckvorken kleiner dan 190 x 68 mm. (variant tot 256 x 130 mm.)

3-punts - / A-aansluiting

3-punts traktor aansluiting

Incl. Vorklift aansluiting

ZIjborstels

Deze zijborstels dienen om tot tegen de boordstenen te kuisen. Hierdoor wordt veel handmatig werk vermeden, extra vuil wordt opgevangen in de collectorruimte achter de V-borstels.

Frontlader Euroquickaansluiting

Snelaansluiting voor alle types frontladers compatibel met Mailleux, Fauchaoux, Stoll, Quick, .... Deze aansluiting is inclusief vorklift­aansluiting. Bij bestelling steeds merk, type en afmetingen van frontlader opgeven.

Draaiplateau aansluiting

Deze draaiplateau laat toe dat men de borstel in de gewenste posititie kan verdraaien om het vuil een bepaalde richting te duwen.

Zijdelingse verstelkit

Met deze verstelkit kan men snel de borstel naar links of rechts verschuiven. Zo kan men dichter tegen de muur of zijkant rijden. Hiermee kan je een kleinere borstel aansluiten op een breder toestel. Deze verstelkit is combineerbaar met andere aansluitingen.

Bumper

De beschermbalken zijn geconstrueerd uit warm verzinkt staal. Deze dienen ter extra stoot- bescherming van de SNaf SNaf V9 en V13.

talloze toepassingen met maximaal rendement

Er is geen klus te zwaar, start vandaag nog met het doeltreffend opkuisen van uw terrein of werkplaats.
Ontdek de actisweep Industriële snelveegborstel.

 

Heb je vragen of wens je een demonstratie op jouw bedrijf?

 

Contacteer ons gerust. We komen met plezier langs om te bewijzen hoe we opkuiswerk vereenvoudigen in je bedrijf, magazijn en werkomgeving.

Je zal versteld staan van de kracht en snelheid van onze borstel.